lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kesä on täällä!

Kesä on jo ihan selvästi ovella! Mittari näyttää +18!  (auringossa)
Oltiin mamin kanssa taas pururadalla juoksemassa :)


Ainiin, torstain tapahtuma meinasi aiheuttaa mamille sydänkohtauksen. Oltiin taas tuolla pururadalla ja kappas, sain sujautettua itseni pois valjaista.. hihi. Mamin ilmeestä näki, että oli iskemässä pieni paniikki. Oli kuulemman autotie ihan vieressä ja mä voin juosta ihan mihin vaan kun innostun. No en nyt itse allekirjoita tuota, mutta tiedä sitten mistä mami tuon on saanut päähänsä. 
En kuitenkaan liikahtanut mihinkään ja mami sai laitettua mulle valjaat takaisin ja jatkettiin matkaa. On se mami vähän hassu... sen pitäis vähän relata!!

Lenkin jälkeen oli vähän kuuma ja hengästytti.


Mentiin mamin kanssa lenkin jälkeen makoilemaan takapihalle :) mami koitti vissiin jo saada vähän väriä tohon kalpeaan ihoon. Outoa.


Mitä?

No ei kiinnosta... 




Koko viikonlopuksi on luvattu todella hienoa ilmaa! 
Huomenna matkamme käy Hämeenlinnaan katsomaan ehkä tulevaa koirakaveria mulle :) Se on kuulemman tosi söpö tyttö ja vähän pienempi kuin minä. Saa nähdä miten käy ja miten tullaan toimeen.


 "Se on vieressäsi lohduttaakseen sinua, suojellakseen sinua ja tarpeen tullen antaakseen henkensä puolestasi. Se on uskollinen sinulle hyvinä ja huonoina aikoina. Se on koira! "
Jerome K. Jerome

Hyvää viikonloppua ja vappua !!

2 kommenttia:

  1. Rupeisn lukijaks! sullakin on tipsu! tai siis meillä oli joskus 4 mut 2 on nukkunut pois mut on meil vielä 2 tipsua :) Haluakko ruveta lukeen mun blogia? :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi huomasin tän kommentin vähän myöhään. Mutta vilkaisen sun blogia ja aika varmasti aletaan lukijaksi :) - mami ja romppu

    VastaaPoista