lauantai 21. huhtikuuta 2012

"Koira on ihmisen paras ystävä"

Käytiin mamin kanssa äsken vähän pururadalla lenkillä. Oli todella paljon uusia hajuja ja muutenkin todella hauskaa.
Välillä otettiin kunnon spurtteja, hölkättiin tai käveltiin. Mulla onkin tosi hyvä kunto, ei ois uskonut. Mami on kyllä aika rapakunnossa ;)

Kamerana toimi mamin puhelin, joten kuvatkin ovat sitä laatua. Ja melkein kaikki heilahti, joten tässä muutama mitkä onnistuivat :D

Malli



Pihan viimeinen lumikasa <3 Juoksen siihen aina lenkin jälkeen!

Muistakaa lapset, lunta ei saa syödä! Siinä voi olla vaikka mitä pöpöjä.

Pakko nyt laittaa mamin mieliksi kuva hänen leipomastaan gluteenittomasta leivästä. Tuli kuulemman niiiiin hieno ja hyvä... Ole hyvä mami.



Viimeisenä vielä video, kun sain uuden lelun käyttöön. Mä nautiskelen ehkä vähän eritavalla lelusta kuin te muut ;) äänet päälle!
Tietty riehuin sitten myöhemmin sen kanssa ja nyt olen hajottanut siitä jo tuon vinkujutun sisältä :(





6 kommenttia:

  1. Terve Roomeo! Kiva kun nkävit meiän blokissa. Me koitetaan kirjotella sinne hieman ahkerammin ku mitä on nyt talvella tehty.

    Opri ja Ainu

    VastaaPoista
  2. Saatpa sä sun vingusta hassun äänen, tollasen titityy-tyyppisen! Mun piti ihan tulla kuunteleen tarkemmin tähän mamman luo koneelle!

    Sit sulla on tosi komeet noi valjakset ja fleksiibeli, mullon tota samaa sinistä sävymaailmaa. Tosin mulle ei Hurtan mallistosta löydy kokoa, joten piti tyytyä valjaiden osalta Joken mustiin. Panta sentään on vielä sinistä Hurttaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :) Kiitoksia! Flexi tekee kyllä hajoamistaan, koska olen joskus järsinyt vähän sitä remmiä kun mamin silmä on välttäny... Ja nyt on ostoslistalla uusi. Hain sen meinaan kerran eteisestä, kun ovi oli jätetty auki =)

      Mamikin tilasin mulle hurtalta ensin liian pienet valjaat ja sitten piti alkaa taas palauttelemaan. Mutta vihdoin sieltä tuli oikea koko ja tyytyväisiä ollaan oltu :)

      Poista
  3. Todella kiva video! Kuinka oivallus loistaa Roomeon katseesta: kun puraisen näin, niin seuraa ääni quiik, ja kun taas puraisen, niin taas quiik. Ihanaa ♥
    Valjaista ja talutushihnasta voisi päätellä, että Roomeo on poika, sähkönsinisissään...söpöä!
    Tuo gluteeniton leipä näyttää niin herkulliselta, että olisi kiva saada resepti. Itselläni ei ole keliakiaa, mutta perheessäni kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :)
      Tuo gluteeniton leipä on todella helppo valmistaa! Olen soveltanut vähän noita ohjeita.

      4dl vettä
      1pss kuivahiivaa
      1tl suolaa
      oman mielen mukaan hunajaa (1tl)
      1 paketti semper mix jauhoja

      Hiiva ensin tietenkin kädenlämpöiseen veteen. Sitten suola, jauhot ja hunaja. Ja kun jaksaa vaivata tulee juuri tuollainen kun kuvassa :) Ja hyvääkin oli!
      Jos leipä ei mene parissa päivässä, kannattaa se pakastaa. Koska gluteeniton leipä kuivuu todella helposti ja murenee.

      Poista
    2. Itse pilkon leivän paloiksi ja pakastan. Ja aina otan sitten pakastimesta ja pistän vaikka paahtimeen niin sulaa siellä hyvin :)

      Poista