keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hiekkakuoppia ja mokia

Ollaan tässä taas käyty hiekkakuopilla pyörimässä jonkun verran. Mami sanoo, että musta on tullut ihan sporttimallinen tipsu ;D Ilona on laittanut muhun vähän liikettä.

Eilen kävi aika nolo moka lenkillä... Löydettiin Ilonan kanssa iiihana haju nurmikolta (joku pissinyt varmaan.) Noh mä halusin alkaa kiehnäämään siinä ihanassa hajussa ja Ilona taas tahtoi pissiä siihen päälle. Voitte arvata mitä kävi!? Ilona sitten pissi just kun mä heitin selälleni siihen maahan. Sain sitten kivan pisu suihkun päälle. Kaikki kävi kyllä niin nopeesti etten edes kerinny tajuumaan. Mami sai hyvät naurut.

Juuso on ollut nyt tosi paljon poissa. Mm. töissä toisella paikkakunnalla ja tekemässä ensimmäistä levyään Helsingissä. Ollaan paljon oltu nyt vaan kolmisin, mutta tänään Juuso tulee kotiin! :) 
Ollaan mamin kanssa onnistuttu jo muutama koira ohittamaan ilman suurempia murinoita/haukkuja. Ja mami on ollut niin ylpeä ja innoissaan, että on kehunut meidän maasta taivaisiin! Kyllä me osataan ;)


Sain hiekat silmille :(

Toimin mamin mallina jälleen ;)


Sporttiminä.

Pistetään nyt taas muutama mallikuva Ilonastakin :) Kaunis se on <3


Karvapallona luokses pompin..

Hmm ketä ei kuulu joukkoon?

2 kommenttia:

  1. Hiekkakuopan kuningas, Roomeo.
    Ihania kuvia, vauhdin hurmaa ja Ilonakin menossa mukana, tykkään näistä kuvista.
    Onko Roomeo muuttunut jotenkin, kun sai kaverikseen Ilonan? Ovatko kiintyneitä toisiinsa? Entä ruokailut, miten ne sujuvat kahden koiran kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)

      No Roomeosta on tullut paljon rohkeampi ja oppinut koiran tavoille ;) Kyllä ne jonkun verran ovat kiintyneet, että leikitään yhdessä jne. Mutta kyllä voidaan lähteä yksikin vaikka lenkille tai muualle.

      Ruokailut sujuu hyvin. Alussa oli pientä kärhämää luista (barffataan), mutta nyt ei kumpikaan edes koita mennä ottamaan toiselta ruokaa pois.
      Lelut sitten on välillä eriasia ;)

      Poista