lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kevät !!

Kyllä se kevät sieltä vaan tulee :) Mä olen alottanut jo auringon otto puuhat. Ja ihana kun maassa on nyt niin paljon enemmän tuoksuja! Lenkillä on kiva jäädä kierimään kaikkeen hyvän hajuiseen (mami ei ole kanssani samaa mieltä, ihmisillä on outo maku.)

Olen aikuistunut ja alkanut nukkumaan yöni sohvalla. Eli en enää mamin ja Juuson vieressä. Taino kyllä mä siellä aina silloin nukun, kun Juuso ei ole vielä tullut nukkumaan. 
Ja voi että, aamusin on niiiin kiva kuulla kun mami ja Juuso on hereillä! Mulla on ihan sellanen olo, kun en olis nähnyt niitä pitkään aikaan.

Mulla on myös yksi hyvä vinkki, jos kaksijalkaiset eivät huomioi sinua ja katsovat vaikka juuri jotain elokuvaa:
Juokse ensin yksinäsi makuuhuoneeseen ja hyppää sänkyyn. Ala örisemään, tuhisemaan, haukkumaan ja juoksemaan sänkyä ympäri ja möyrimään. Päästä aina välillä sellainen leikki haukku. Jatka tätä hetki.. Sen jälkeen juokse olohuoneeseen ja jää leikki asentoon ja heiluta vimmatusti häntääsi ja päästele kummallisia ääni. Ja ota suuhusi ensimmäinen lelu, sukka tmv minkä näet ensimmäisenä. Ala sitten tappamaan tätä esinettä ja päästä välillä leikki haukku ääniä. Sitten juokse lelun kanssa takaisin makuuhuoneeseen ja aloita alusta. Jatka kunnes omistaja tulee leikkimään. :)6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Tuo viimeinen on suorastaan taiteellinen otos ja erityisen hauska on myös tuo, jossa juoksevat samaan tahtiin eli neljäs kuva, ja nuo auringonottokuvat myös, eli kaikki on ihkuja...

  VastaaPoista
 2. Kivoja riehuntakuvia!:) Täällä tuli jo kevät, mutta nyt on taas kamalan kylmä. Mun mamma palelee aamulenkuroilla, ku ei periaatteen vuoksi enää suostu vaihtaan tuulitakista takas talvitakkiin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on joo aika kova vauhti välillä :D Joo sama täällä, mami tosin pukeutuu sitten melkeen toppapukuun vielä :D

   Poista
 3. Ää, aivan upeita kuvia! :) Jään ehdottomasti mukaan seurailemaan. Meiltäkin löytyy reilu parin vuoden ikäinen tipsupoika.

  www.timinvaltakunta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aletaan myös seuraamaan teitä!

   Poista